Frostachips
Hva om de fantastiske grønnsakene fra Trondheims kjøkkenhage kunne foredles til verdens beste grytechips? Denne tanken slo først rot for mange år siden på Matfestivalen i Trondheim. Med Norges nordligste chipsfabrikk, midt i åkeren på Frosta, er drømmen nå virkeliggjort.
Sju mil nordover, litt øst og utover, ligger Frosta – et fruktbart fjordlandskap under skogkledde åser. Her har det milde kystklimaet fått følge av et jordsmonn så rikt på næring at området har fått tilnavnet "Trondheims Kjøkkenhage". Råvarene herfra har lenge vært ettertraktet – nå får chipselskere fra nær og fjern ta del i den gode smaksopplevelsen! Og vi i Brewshop er lykkelige for å kunne tilby våre kunder det vi synes er verdens beste potetgull!
Eventyrlig god grytechips
Potetgullet fra FrostaChips lages av kortreiste poteter, kuttet og stekt langsomt i gryter med førsteklasses, skandinavisk rapsolje. Potetskivene stekes med skallet på, for å beholde stivelsen og den gode potetsmaken. På kjøkkenet smaksetter mesterkokk og sølvvinner fra Bocuse d´Or Christopher Davidsen chipsen med håndhøstet havsalt – og tryller fram krydderkombinasjonene som gjør FrostaChips til chipsen for chipselskere. Mesterkokken har også delt noen oppskrifter med FrostaChips, som Dirty chips, varm ostedip og chimichurri. Her finner du oppskriftene.