Vingjær
Vingjær
Mangrove Jack´s AW4 vingjær - 8g (Hvitvin og rosé)
En høy-aromatisk gjærstamme som er egnet for hvitvin og rosé.
Mangrove Jack´s R56 vingjær - 8g (Rødvin)
En gjærstamme spesielt egnet for rødvin. Forsterker kropp og munnfølelse, og utvikler kompleks smak og aroma av frukt.
Mangrove Jack´s BV7 vingjær - 8g (Hvitvin)
Gjærstamme for hvitvin, som forsterker volum og intensitet. Gir god utvikling av kropp og struktur, samtidig som at druens karakteristikker bevares.
Mangrove Jack´s CL23 vingjær - 8g (Allround hvitvin)
En allround, nøytral gjærstamme som passer spesielt godt for hvitvin og musserende.
Mangrove Jack´s CR51 vingjær - 8g (Rødvin)
Vingjær spesielt egnet lette, friske og fruktige rødviner.
Mangrove Jack´s MA33 vingjær - 8g (Fruktvin)
En gjærstamme som reduserer eplesyre med opptil 30-35% , og er derfor spesielt egnet for unge viner som er ment for å nytes ferske, samt for viner med høyt nivå av syre.
Mangrove Jack´s VR21 vingjær - 8g (Rødvin)
En gjærstamme som passer alle stiler av rødvin (unntatt viner med alkoholstyrke over 15%). Denne gjæren produserer godt strukturerte, velbalanserte viner med noter av mørk frukt og lang ettersmak.
Lalvin EC-1118 Champagne 5g
Gjærstamme isolert i Champagne, og validert av Comité Interprofessionnel du Vin de Champagne. En utmerket gjær til cider, musserende viner, fruktviner og mjød. Evne til å gjære ved lave temperaturer, flokkulerer godt, og utmerket alkoholtoleranse.