
TØRRGJÆR FRA LALLEMAND
500g-pakker med tørrgjær finner du på Brewshop Pro
10 Reasons to use LalBrew Premium Brewing Yeasts
Lallemand


LalBrew Nottingham Ale 11g
Nottingham Ale fra Lallemand er en anvendelig gjærstamme for engelsk ale. Populær til Pale Ales, Ambers, Porters, Stouts og Barleywines, og kan også brukes til Golden Ale, Kölsch, IPA, Imperial Stout, med flere.

LalBrew New England 11g
LalBrew New England er en American East Coast ale gjærstamme, som gir fremtredende og fruktig smak og aroma av humlen. Populær til East Coast ales, som New England IPA (NEIPA).

LalBrew BRY-97 West Coast Ale 11g
BRY-97 er en American West Coast ale gjærstamme utvalgt av Siebel Institute Culture Collection på grunn av sin evne til å produsere høy-kvalitets ales. En nøytral gjær som flokkulerer godt, og passer flott til en lang rekke American style ales.

WildBrew Sour Pitch 10g
WildBrew Sour Pitch fra Lallemand er en melkesyrebakterie i tørr form for brygging av en rekke typer surøl. Produserer en ren og balansert smak av citrus, og egner seg godt til ulike typer syrningsteknikker, som for eksempel kettle sour.

WildBrew Philly Sour 11g
Philly Sour fra Lallemand er en unik art av Lachancea, som produserer moderate mengder melkesyre i tillegg til etanol i ett enkelt fermenteringstrinn. Et godt valg for surøl med forfriskende surhet og aroma av steinfrukt, rødt eple og fersken.

Lalvin EC-1118 Champagne 5g
Gjærstamme isolert i Champagne, og validert av Comité Interprofessionnel du Vin de Champagne. En utmerket gjær til cider, musserende viner og fruktviner. Evne til å gjære ved lave temperaturer, flokkulerer godt, og utmerket alkoholtoleranse.

LalBrew London English Ale Yeast 11g
London fra Lallemand er en ekte engelsk ale-stamme som presenterer pålitelig gjæringsytelse og moderat esterproduksjon.

LalBrew Köln - Kölsch Style Yeast 11g
Köln er ideell for brygging av tradisjonell øl i Kölsch-stil og andre nøytrale øl. Den nøytrale karakteren av denne gjærstammen fremhever delikate humlearomaer mens de gir subtile, fruktige estere.

LalBrew Voss Kveik Ale Yeast 11g
Lallemand Voss kveik fra Sigmund Gjernes, norsk tradisjonsgjær i tørrform. Voss kan brukes på temperaturer mellom 25-40°C, med optimalt område på 35-40°C. Full utgjæring oppnås i løpet av 2-3 dager innenfor dette temperaturintervallet.