
TØRRGJÆR FRA LALLEMAND
500g-pakker med tørrgjær du i vårt proffsortiment
10 Reasons to use LalBrew Premium Brewing Yeasts
Lallemand


LalBrew Abbaye 11g (Best før 01.2025) - Lallemand
LalBrew Abbaye er en belgisk gjærstamme for øl med lav til høy alkohol, og produserer krydder og fruktighet som er typisk for belgisk og trappist øl. Utmerket til blant annet Belgian White, Belgian Blonde, Belgian Golden, Dubbel, Tripel, og Quadrupels.

LalBrew Wit 11g - Lallemand
LalBrew Wit er en relativt nøytral gjærstamme som kan brukes til å produsere et bredt utvalg av hveteølstiler. Gjæren gir lavere nivåer av estere og fenoler sammenlignet med tradisjonelle hefeweizen-stammer og gir en basisprofil av banan- og krydder.

LalBrew NovaLager 11g - Lallemand
LalBrew NovaLager er en robust gjærstamme med ideelle egenskaper for hurtig gjæring av rene pilsners og Cold IPA ved temperaturer opp mot 20°C, med høy utgjæring og uten usmaker av sulfat og diacetyl.

LalBrew CBC-1 - karboneringsgjær 11g - Lallemand
CBC-1 er en flott karboneringsgjær for naturlig karbonering på flaske og fat, og har høy toleranse for både trykk og alkohol. CBC-1 har en nøytral smakprofil og bevarer ølets opprinnelige karakter. Også fin for primærgjæring av cider, mjød og hard seltzer

LalBrew Diamond Lager Yeast 11g - Lallemand
Diamond Lager er en tysk gjærstamme (Saccharomyses Carlsbergensis) for lager, med utmerket gjæringsytelse og evne til å produsere rene og autentiske lagerøl av fineste kvalitet. Godt alternativ til WLP850.

Lalvin EC-1118 Champagne 5g - Lallemand
Gjærstamme isolert i Champagne, og validert av Comité Interprofessionnel du Vin de Champagne. En utmerket gjær til cider, musserende viner, fruktviner og mjød. Evne til å gjære ved lave temperaturer, flokkulerer godt, og utmerket alkoholtoleranse.

LalBrew Farmhouse - Hybrid Saison-Style Yeast 11g - Lallemand
LalBrew Farmhouse fra Lallemand er en ikke-diastatisk hybrid som er valgt for å produsere tradisjonelle farmhouse og saisons. Gjæren er resultatet av forsknings- og utviklingsarbeidet til Renaissance Yeast i Vancouver BC, Canada.

LalBrew New England - American East Coast Ale Yeast 11g - Lallemand
LalBrew New England er en American East Coast ale gjærstamme, som gir fremtredende og fruktig smak og aroma av humlen. Populær til East Coast ales, som New England IPA (NEIPA).

LalBrew Nottingham Ale 11g - Lallemand
Nottingham Ale fra Lallemand er en anvendelig gjærstamme for engelsk ale. Populær til Pale Ales, Ambers, Porters, Stouts og Barleywines, og kan også brukes til Golden Ale, Kölsch, IPA, Imperial Stout, med flere.

WildBrew Sour Pitch 10g - Lallemand
WildBrew Sour Pitch fra Lallemand er en melkesyrebakterie i tørr form for brygging av en rekke typer surøl. Produserer en ren og balansert smak av citrus, og egner seg godt til ulike typer syrningsteknikker, som for eksempel kettle sour.

LalBrew Verdant IPA 11g - Lallemand
Verdant IPA er utvalgt i samarbeid med Verdant Brewing Co. (UK), og etterlater fremtredende toner av aprikos og undertoner av tropisk frukt og sitrus. Gir en balansert maltprofil med noe mer kropp enn en typisk amerikansk IPA-gjærstamme.

LalBrew Voss Kveik Ale Yeast 11g - Lallemand
Lallemand Voss kveik fra Sigmund Gjernes, norsk tradisjonsgjær i tørrform. Isolert stamme. Voss kan brukes på temperaturer mellom 25-40°C, med optimalt område på 35-40°C. Full utgjæring oppnås i løpet av 2-3 dager innenfor dette temperaturintervallet.

WildBrew Philly Sour 11g - Lallemand
Philly Sour fra Lallemand er en unik art av Lachancea, som produserer moderate mengder melkesyre i tillegg til etanol i ett enkelt fermenteringstrinn. Et godt valg for surøl med forfriskende surhet og aroma av steinfrukt, rødt eple og fersken.