
Vannjustering ved ølbrygging
Vannjustering


5,2 PH STABILIZER - 450g
5,2 pH Stabilizer er en blanding av næringsmiddelsgodkjente fosfatbufre som vil sikre mesken og vannet en pH på 5,2 uansett utgangspunktet. 100% trygg å bruke i mesken og tilsetter ikke smak til ølet.

Kalsiumsulfat (gips) 100g
Kalsiumsulfat CaSO4 (gips). For å ta ned pH / øke syreverdien. Brukes i brygg med mye humle for å fremheve humlearomaen og unngå såpesmak på grunn av all humlen.

Kalsiumsulfat (gips) 25kg
Kalsiumsulfat CaSO4 (gips). For å ta ned pH / øke syreverdien. Brukes i brygg med mye humle for å fremheve humlearomaen.

Kalsiumklorid 77% - 50g
Kalsiumklorid CaCl2 77% flak. Tar ned pH / øker syreverdien og fremhever maltsmak

Kalsiumklorid 77% - 25kg
Kalsiumklorid CaCl2 77% flak. Tar ned pH / øker syreverdien og fremhever maltsmak.

Kalsiumkarbonat (kritt) 50g
Kalsiumkarbonat CaCO3 (kritt). Den mest brukte syrenedsetteren for å øke pH i mesken, spesielt for mørke øl der den mørke malten tar ned pH mye i mesken

Natriumbikarbonat (natron) 50g
Natriumbikarbonat (NaHCO3, natron). Bidrar til å øke pH / redusere syreverdien

Natriumbikarbonat (natron) 25kg
Natriumbikarbonat (NaHCO3, natron). Bidrar til å øke pH / redusere syreverdien.

Magnesiumsulfat 100g
Magnesiumsulfat MgSO4. Tar ned pH

Melkesyre 100ml 80%
Lactol (melkesyre) for å ta ned pH / øke syreverdien i øl og vin

Melkesyre 250ml 80%
Lactol (melkesyre) for å ta ned pH / øke syreverdien i øl og vin

Melkesyre 30kg 80%
Galacid lactol 80, næringsmiddelgodkjent melkesyre fra Galactic.

Fosforsyre 85% 42kg
Næringsmiddelgodkjent fosforsyre 85%. Brukes til vannjustering og/eller desinfeksjon.