
Vannjustering ved ølbrygging
Vannjustering


Kalsiumsulfat (gips) 100g
Kalsiumsulfat CaSO4 (gips). For å ta ned pH / øke syreverdien. Brukes i brygg med mye humle for å fremheve humlearomaen og unngå såpesmak på grunn av all humlen.

Kalsiumklorid 77% - 50g
Kalsiumklorid CaCl2 77% flak. Tar ned pH / øker syreverdien og fremhever maltsmak

Kalsiumklorid 77% - 1kg
Kalsiumklorid CaCl2 77% flak. Tar ned pH / øker syreverdien og fremhever maltsmak

Kalsiumkarbonat (kritt) 50g
Kalsiumkarbonat CaCO3 (kritt). Den mest brukte syrenedsetteren for å øke pH i mesken, spesielt for mørke øl der den mørke malten tar ned pH mye i mesken

Natriumbikarbonat (natron) 100g
Natriumbikarbonat (NaHCO3, natron). Bidrar til å øke pH / redusere syreverdien

Magnesiumsulfat 100g (MgSO4)
Magnesiumsulfat MgSO4 (Epsom Salt). Tar ned pH

Melkesyre 100ml 80%
Lactol (melkesyre) for å ta ned pH / øke syreverdien i øl og vin

Melkesyre 250ml 80%
Lactol (melkesyre) for å ta ned pH / øke syreverdien i øl og vin

5,2 PH STABILIZER - 113g
5,2 pH Stabilizer er en blanding av næringsmiddelsgodkjente fosfatbufre som vil sikre mesken og vannet en pH på 5,2 uansett utgangspunktet. 100% trygg å bruke i mesken og tilsetter ikke smak til ølet.

5,2 PH STABILIZER - 450g
5,2 pH Stabilizer er en blanding av næringsmiddelsgodkjente fosfatbufre som vil sikre mesken og vannet en pH på 5,2 uansett utgangspunktet. 100% trygg å bruke i mesken og tilsetter ikke smak til ølet.

Vekt 1000g - Blade Scale
Høypresisjonsvekt fra American Weigh Scales for inntil 1000 gram for veiing av humle, salter til vannjustering etc. Presisjon på 0,1 gram. Batterier inkludert.

Milwaukee PH55 PRO - pH meter med utskiftbar probe
Milwaukee PH55 PRO er et robust og pålitelig pH-meter med ATC (automatisk temperaturkompensasjon) og utskiftbar probe. Nøyaktighet ±0.1 pH. Det er enkel 1 eller 2-punkts automatisk kalibrering. Det medfølger to buffere (kalibreringsvæsker).