
Andre tilsetninger til ølbrygging
Annet


Lallemand Aromazyme 100g
Aromazyme er basert på et enzymatisk preparat med høyt innhold av β-glukosidase, og er utviklet for å øke kompleksiteten av humlearoma og smak i ølet.

Anti-Foam VINOFERM - skumdempende middel (100ml)
Skumdempende middel 100ml. Kokes sammen med vørteren og blandes ut raskt.

Anti-Foam VINOFERM - skumdempende middel (1 liter)
Skumdempende middel 1000ml. Kokes sammen med vørteren og blandes ut raskt.

Campden 100g
Campden (kaliumsulfat) benyttes for å stoppe gjæringsprosessen og drepe villgjær, samt forhindre oksidering i øl, vin og juice.

WLE4100 Ultra-Ferm 10ml - Amigase
Ultra-Ferm består av flytende amyloglucosidase, som fullstendig konverterer dekstriner til gjærbart sukker. Benyttes for å produsere tørre øl (som f.eks Brut IPA), og lavkaloriøl. Også populært omtalt som Amigase.

Sorbistat 100g (Kaliumsorbat)
Stabilisator som forhindrer re-fermentering av vin og juice. Brukes også i meieriprodukter. Granulert og lett å oppløse. I vin: Bruk alltid dette produktet med en lik dose sulfit (CAMPDEN)! Dosering: 1-2 g / 10 l.

Askorbinsyre - VINOFERM ascorvit 100g (C vitamin)
Askorbinsyre, E300 antioksidant (C vitamin). Brukes for å forhindre oksidasjon av juice, vin og øl.

Pektinase - Enzyme Vinoferm zymex Aroma 25 g
Spesielt multi-aktivt enzym (pektinase- og beta-glykosidaseaktivitet) i pulver for mer aromatiske viner og destillater. Betaglykosidaseaktiviteten frigjør aromatiske komponenter, bundet til sukker, fra frukten/druene.

Tanniner - Vinoferm Tannorouge 20 g
Tanniner fra søt kastanje. Hovedsakelig brukt til røde viner. Ved siden av bouquet-forbedrende egenskaper, har den også en stabiliserende effekt på antocyaner (røde pigmenter).

Vinoferm Citron - Sitronsyre - 100g
Sitronsyre pulver 100g.

Vinoferm Malox - Malic Acid 100g (Eplesyre)
Malic Acid, eplesyre pulver 100g.