
Andre tilsetninger til ølbrygging
Annet


Anti-Foam VINOFERM - skumdempende middel (100ml)
Skumdempende middel 100ml. Kokes sammen med vørteren og blandes ut raskt.

Campden 100g
Campden (kaliumsulfat) benyttes for å stoppe gjæringsprosessen og drepe villgjær, samt forhindre oksidering i øl, vin og juice.

Amigase Mega L - 10ml (11,5g)
Amigase Mega L er et flytende, høykonsentrert produkt bestående av amyloglucosidase enzymer fra en utvalgt stamme av Aspergillus niger. Benyttes for å produsere tørre øl (som f.eks Brut IPA), og lavkaloriøl.

Sorbistat 25g (Kaliumsorbat)
Stabilisator som forhindrer re-fermentering av vin og juice. Brukes også i meieriprodukter. Granulert og lett å oppløse. I vin: Bruk alltid dette produktet med en lik dose sulfit (CAMPDEN)! Dosering: 1-2 g / 10 l.

Askorbinsyre - VINOFERM ascorvit 50g (C vitamin)
Askorbinsyre, E300 antioksidant (C vitamin). Brukes for å forhindre oksidasjon av juice, vin og øl.

Pektinase - Enzyme Vinoferm zymex Aroma 25 g
Spesielt multi-aktivt enzym (pektinase- og beta-glykosidaseaktivitet) i pulver for mer aromatiske viner og destillater. Betaglykosidaseaktiviteten frigjør aromatiske komponenter, bundet til sukker, fra frukten/druene.

Mjødurt 80g
Mjødurt. Filipendula ulmaria L.