
THE YEAST BAY
Vi fører et utvalg av fersk gjær til ølbrygging fra The Yeast Bay, spesielt kjent for sin Vermont Ale. Gjæren fra The Yeast Bay er propagert av White Labs.
PS! For å sikre våre kunder best mulig kvalitet, så sender vi alltid ferskgjær i termokonvolutt med ispose. Bestiller du fersk gjær torsdag/fredag for sending, så venter vi med å sende ordren til påfølgende mandag. Dette for å unngå at gjæren ligger på en varm postterminal i helgen.
The Yeast Bay


Vermont Ale
Vermont Ale er en gjærstamme isolert fra en meget unik og populær Double IPA nordøst i USA. Gjæren gir en balansert, fruktig esterprofil av fersken og lett sitrus som utfyller ethvert aggressivt humlet øl. Produsert av White Labs

Hazy Daze IPA Blend
Hazy Daze fra Yeast Bay er en blend av tre gjærstammer, alle med sine unike bidrag for å produsere crisp og humle-aromatisk øl. Du kan forvente deg rikelige mengder fersken, aprikos, nektarin og grapefrukt.

Sigmund´s Voss Kveik
Isolert stamme fra Sigmund Gjernes kveik, med rask utgjæring og høy flokkulering. Lett krydret, og med en unik esterprofil av appelsinskall. Trives best mellom 32°C til 38°C, men kan også gjære ned mot 21°C for lavere esterproduksjon.

Simonaitis Lithuanian Farmhouse
Denne kulturen er en isolert stamme Sacchromyces fra en Lithuanian Farmhouse blend, gitt av Julius Simonaitis via Lars Garshol. Produserer en spennende blanding av appelsin-, tropisk frukt- og steinfruktestere. Gjærer ut raskt som en kveik!