THE YEAST BAY
Vi fører et utvalg av fersk gjær til ølbrygging fra The Yeast Bay, spesielt kjent for sin Vermont Ale. Gjæren fra The Yeast Bay er propagert av White Labs.
PS! For å være sikret best mulig kvalitet og levende gjærceller, så anbefaler vi at du bestiller med ispose i termokonvolutt dersom din bestilling skal sendes. Bestiller du fersk gjær torsdag/fredag for sending, så venter vi med å sende ordren til påfølgende mandag. Dette for å unngå at gjæren ligger på en varm postterminal i helgen.
The Yeast Bay
WLP4000 The Yeast Bay Vermont Ale - 70ml PurePitch Next Generation
Vermont Ale er en gjærstamme isolert fra en meget unik og populær Double IPA nordøst i USA. Gjæren gir en balansert, fruktig esterprofil av fersken og lett sitrus som utfyller ethvert aggressivt humlet øl. Produsert av White Labs.
WLP4045 The Yeast Bay Sigmund´s Voss Kveik - 70ml PurePitch Next Generation
Isolert stamme fra Sigmund Gjernes kveik, med rask utgjæring og høy flokkulering. Lett krydret, og med en unik esterprofil av appelsinskall. Trives best mellom 32°C til 38°C, men kan også gjære ned mot 21°C for lavere esterproduksjon.