Smakstilsetning til øl
Her finner du et stort utvalg innen sukker, kandis sirup, eikechips, krydder, fruktessenser med mer. Brewshop er norsk importør av Candi Syrup, kjent som det aller beste innen kandissirup på markedet, og uunværlig ved brygging av belgiske øl. Sjekk også ut Cholaca, det beste alternativet til kakao nibs.
For ulike typer sukker og kandissirup i forpakning til bryggerier, se Brewshop Pro
Sukker og smak
D-180 Candi Syrup 450g (300ml)
D-180 er en prisvinnende premium ekstra mørk kandis sirup for belgiske ølstiler, og tilfører en smak av rik toffee karamell, mørk steinfrukt og ristet brød. Perfekt for mørke belgiske øl.
D-180 Candi Syrup 1,1kg (840ml)
D-180 er en prisvinnende premium ekstra mørk kandis sirup for belgiske ølstiler, og tilfører en smak av rik toffee karamell, mørk steinfrukt og ristet brød. Perfekt for mørke belgiske øl. Flaske med 840ml / 1,1kg.
D-90 Candi Syrup 450g (300ml)
D-90 er en prisvinnende premium mørk kandis sirup for belgiske ølstiler. Den mest universelle sirupen fra Candi Syrup. Perfekt for dubbes, trippels etc.
D-45 Candi Syrup 450g (300ml)
D-45 er en prisvinnende premium amber candy sirup for belgiske amber og brown og golden ales.
Golden Candi Syrup 450g (300ml)
Golden er en premium kandis sirup som passer perfekt for belgiske ølstiler som golden ales, trippels, saisons, blonde, og alle lysere belgiske øl.
Simplicity Candi Syrup 450g (300ml)
Simplicity er en unik kandis sirup for lyse belgiske ølstiler, ulikt alt annet på markedet i dag. Gir en ren og mild smak av honning, og er utmerket for Saisons, Trippels og Golden Ale.
Brewing Sugar - 100% Dextrose 500g (Sukker)
Dextrose for karbonering av øl. Dextrose er 100% gjærbart og er det mest brukte sukkeret for naturlig karbonering av øl, og gir en renere gjæring og smak sammenlignet med vanlig husholdningssukker. Dekstrose etterlater ingen restsødme.
Brewing Sugar - 100% Dextrose 2kg (Sukker)
Dextrose for karbonering av øl. Dextrose er 100% gjærbart og er det mest brukte sukkeret for naturlig karbonering av øl, og gir en renere gjæring og smak sammenlignet med vanlig husholdningssukker. Dekstrose etterlater ingen restsødme.
Mangrove Jack´s karboneringsdrops 200g (60stk)
Karboneringsdrops fra Mangrove Jacks. En enkel og rask måte for å karbonere ditt øl. Tilsett 1 drops per 350 ml, 2 drops per 750 ml, 4 drops per 2 L. Best egnet til 500ml (1 drops).
Muntons Karboneringsdrops 160g (80stk)
Karboneringsdrops fra Muntons er en enkel måte for å karbonere ditt øl eller cider. Tilsett 2 drops per 0,5L. For mindre flasker bruk 1 drops. Best egnet til 330ml (1 drops).
Mangrove Jack´s Cider Enhancer 1,2kg
Cider Enhancer er en blanding av eplejuicekonsentrat, invertsukkersirup og glukosesirup. Cider Enhancer kan brukes når du lager mange typer cider i stedet for dextrose for å få en enda bedre cider.
Eikechips amerikansk medium toast 250g
Amerikansk eikechips medium toast til ølbrygging. Amerikansk eik gir mer vaniljepreg enn fransk eik.
Eikechips amerikansk medium toast 1kg
Amerikansk eikechips medium toast til ølbrygging og vinlegging.
Eikechips fransk medium toast 250g
Fransk eikechips medium toast til ølbrygging
Eikechips fransk medium toast 1kg
Fransk eikechips medium toast til ølbrygging og vinlegging.
Eikekuber Whisky 250g
Eikekuber opprinnelig brukt i whiskytønner. Gir en unik smak og aroma i ditt øl eller vin! Brukes på samme måte som de klassiske eikechips: La ligge i noen uker under gjæring. Smak regelmessig for å følge med utviklingen.
Kandis sukker hvit 1kg
Hvit kandissukker, hel.
Brunsukker mørk (Cassonade Dark) 1kg
1kg Cassonade Dark, mørkt brunsukker.
Kandis sukker mørk 1kg
Mørk kandissukker, hel
Muscovado sukker 1kg
Mørkt muscovadosukker fra Mauritius. Sirupsholdig, uraffinert rørsukker.
Appelsinskall søt 50g
Appelsinskall søt, tørket og hakket
Appelsinskall søt 1kg
Appelsinskall søt, tørket og hakket
Appelsinskall bitter 50g
Appelsinskall tørket, bitter og hakket
Appelsinskall bitter 1kg
Appelsinskall tørket, bitter og hakket
Chili, knust 25g
Knust chili. Boks med 25g.
Hibiskus hakket 25g
Hibiskus blomst, hakket. Tilfører ølet et floralt preg av bær og frukter, og en flott rødfarge. Tilsettes ved slutten av kok eller de siste 2-3 dagene under gjæring. Også kjent som Hawaiirose eller som hibiscus på engelsk
Hylleblomst tørket 50g
Tørker hylleblomst, 50g.
Kanel hel 25g
Hel kanel, ca 25g.
Koriander 50g
Koriander, hele frø
Koriander 1kg
Koriander, hele frø
Ingefær tørket og hakket 25g
Tørket og hakket ingefær
Ingefær tørket og hakket 1kg
Tørket og hakket ingefær, boks med 1kg.
Nellik hel 50g
Nellikspiker hel
Einebær 50g
Einebær
Lakrisrot pulver 50g
Lakrisrot, pulver.
Paradiskorn / Guineapepper 100g
Paradiskorn, hele korn. Paradiskorn er også kjent som guineapepper, og bidrar med noter av sort pepper, og hint av ingefær. Typisk brukt i belgiske ølstiler. Fantastisk og unik smak.
Sitronskall, tørket og hakket 50g
Sitronskall, tørket og hakket
Sitronskall, tørket og hakket 1kg
Sitronskall, tørket og hakket
Stjerneanis 25g
Stjerneanis, hel
Stjerneanis 1kg
Stjerneanis, hel
Tindved tørket 25g
Tindved tørket (også kalt havtorn). Tindved er friske, syrlige bær med en sitrusaktig aroma, og omtalt som Nordens pasjonsfrukt. Spesielt populært i surøl.
Vaniljestang 20g
Pakke med 5 stk vaniljestang hel, ca. 20g.
Laktose 500g
Laktose / melkesukker 500g. Ikke-fermenterbart sukker som brukes for å øke kropp og munnfølelse i øl som for eksempel Milk Stout, NEIPA m.m. Leveres i praktisk spann som kan lukkes etter bruk for enkel oppbevaring.
Maltodekstrin 500g
Maltodekstrin er ikke-fermenterbart sukker som brukes for å gi ølet mer kropp og munnfølelse, uten å påvirke smak.