WHC Lab 11g gjær
WHC Lab er en bioteknologivirksomhet i Newcastle, Irland, med fokus på brygge-/destilleringsindustrien, etablert i 2017. Laboratoriet kan skryte av best-in-class laboratorieutstyr, eksperter innen brygge- og destillasjonsindustrien og bruker neste-generasjons metoder for å dyrke gjær og bakterier.
Brygging er en kostbar virksomhet, og WHC Labs mål er å tilby rimeligere alternativer til bryggerier, samtidig som at kvaliteten er førsteklasses. Gjær fra WHC Lab brukes allerede i dag hos flere av Norges aller fremste mikrobryggerier, og vi i Brewshop er stolte av å være distributør i Norge for WHC Lab.
Nå er tørrgjær fra WHC Lab endelig tilgjengelig i 11g pakker! Eller klikk her for 500g pakker.
WHC Lab
Mango Madness - Thermotolerant IPA Yeast 11g (kveik) - WHC Lab
WHC Lab introduserer Mango Madness-gjær, en nyskapende stamme som revolusjonerer bryggeprosessen med sin unike guava- og mangoaroma. Gjæren trives ved høye temperaturer, og tillater tørrhumling ved 15-25°C, noe som forkorter gjæring- og kondisjonering.
High Voltage - Electrifyingly Clean Thermotolerant Yeast 11g (kveik) - WHC Lab
High Voltage er en elektrisk ren gjærstamme og produserer fantastisk øl for nesten alle stiler, inkludert lager, og trives ved høye temperaturer. Den produsere øl med en utrolig ren smak og minimalt med estere, og lar humlen og malten i ølet ditt skinne.
LAX - Clean West Coast IPA Yeast 11g - WHC Lab
En populær gjær isolert fra et kjent bryggeri i California. Aromaen som produseres er ganske nøytral for å fremheve humlearomaene spesielt i tørrhumlet øl. Chico strain, lik US-05.
Bond - English House Yeast 11g - WHC Lab
En engelsk ale-gjær som er preget av høy utgjæring, fruktig esterdannelse, og ideell for alt fra IPA til mørkere stiler som stouts, porters eller brown ale. Bond kan sammenlignes med S-04 og WLP007.
Low Rider - Session Low Attenuating Yeast 11g - WHC Lab
Low Rider er en populær gjærstamme for lavalkohol- og klassiske cask-øl. Denne gjæren kan ikke fermentere maltotriose, noe som gir en lav utgjæring på rundt 60%. Perfekt for session- og alkoholfrie øl, og fremhever tropiske og sitrusaromaer.
Saturated - Fruity NEIPA Yeast 11g - WHC Lab
En gjærstamme av engelsk opprinnelse som er perfekt for NEIPA. Den produserer en tropisk fruktig esterprofil og fremhever biotransformasjon med humle. God haze-stabilitet. Saturated er WHC Lab sin mest populære gjær, og kan sammenlignes med Verdant IPA.
Einstein - German Lager Yeast 11g - WHC Lab
Einstein er en tørket versjon av en tysk lagergjær, karakterisert av en ren profil, lav esterdannelse under gjæring og middels svovelproduksjon. Et godt valg for alle lagerstiler, og kan sammenlignes med W-34/70 og WLP830.
Apres Ski - Crispy Lager Yeast 11g - WHC Lab
WHC´s nyeste lagerstamme, rett fra de sveitsiske alpene. Apres Ski produserer rene pilsners, litt florale og fruktige. Lav esterproduksjon og god flokkulering. Opprinnelse: Hurlimann Brewery.
Banana Split - Iconic Wheat Yeast 11g - WHC Lab
En flott gjær for Hefeweizen, isolert fra den anerkjente Weihenstephan-stammen. Produserer store mengder isoamylacetat som oppfattes som en banansmak balansert med mindre dominerende aromater av eple, nellik og plomme.
Farmhouse Vibes - Diastatic Saison Yeast 11g - WHC Lab
Et diastatisk farmhouse Saison-gjær, med høy utgjæring som vil tørke ut ølet, og en høy glyserolproduksjon som produsere en flott munnfølelse. Forvent en bouquet med pepper og frukt fra denne fenoliske gjæren. Kan sammenlignes med WLP590 French Saison.