
Kveik fra Kveik Yeastery for hjemmebryggere og bryggerier
Oppdag ekte norske kveikkulturer fra Kveik Yeastery, produsert som multi-strain tørrgjær for både hjemmebryggere og bryggerier. Hver kultur inneholder flere gjærstammer, nøye bevart i sin originale sammensetning for å gi den unike smaken og aromaen som definerer de ulike kveikkulturene.
Med sin høye temperaturtoleranse (25–40°C) og raske gjæring, er kveik en fleksibel og effektiv gjær, ideell både for småskala hjemmebrygging og for større produksjoner. Velg 7g for hjemmebrygg eller 300g for bryggerier, og opplev hvorfor kveik er en essensiell del av norsk bryggetradisjon.
Dersom du representerer bryggeri, logg inn for å få tilgang til proffpriser, eventuelt åpne bedriftskonto først. Klikk for fremgangsmåte.
Kveik Yeastery


K.22 Stalljen Kveik 7g - Original kultur - Kveik Yeastery
Stalljen multi-strain kveik fra Hornindal gir smaker av tropisk frukt, mango og ananas, med appelsin og sitron som sekundære toner. Gjærer raskt ved 31–35 °C, og passer perfekt til pseudo lager og IPA.

K.9 Ebbegarden Kveik 7g - Original kultur - Kveik Yeastery
Ebbegarden multi-strain kveik fra Stordal gir smaker av eple og pære, med tropisk frukt og sitrus som sekundære toner. Gjærer raskt ved 31–35 °C, og passer perfekt til IPA.

K.14 Eitrheim Kveik 7g - Original kultur - Kveik Yeastery
Eitrheim multi-strain kveik fra Tokheim gir smaker av steinfrukt, aprikos og fersken, med appelsin og ananas som sekundære toner. Gjærer raskt ved 31–35 °C, og passer perfekt til IPA, Pale Ale og NEIPA.

K.1 Voss Kveik 300g - Original kultur - Kveik Yeastery
Voss multi-strain kveik fra Sigmund Gjernes på Voss gir smaker av appelsin, mandarin og sitrus, med hint av tropisk frukt og mild krydrethet. Den gjærer raskt ved 31–35 °C og passer perfekt til farmhouse, IPA, Pale Ale og Sour.

K.22 Stalljen Kveik 300g - Original kultur - Kveik Yeastery
Stalljen multi-strain kveik fra Hornindal gir smaker av tropisk frukt, mango og ananas, med appelsin og sitron som sekundære toner. Gjærer raskt ved 31–35 °C, og passer perfekt til pseudo lager og IPA.

K.9 Ebbegarden Kveik 300g - Original kultur - Kveik Yeastery
Ebbegarden multi-strain kveik fra Stordal gir smaker av eple og pære, med tropisk frukt og sitrus som sekundære toner. Gjærer raskt ved 31–35 °C, og passer perfekt til IPA.

K.14 Eitrheim Kveik 300g - Original kultur - Kveik Yeastery
Eitrheim multi-strain kveik fra Tokheim gir smaker av aprikos og fersken, med appelsin og ananas som sekundære toner. Gjærer raskt ved 31–35 °C, og passer perfekt til IPA, Pale Ale og NEIPA.